KENTER ADVISING - Zakelijke dienstverlening
Klanten
 
Vanaf 1 februari 2008 heb ik op interim basis opdrachten vervuld bij Monsterboard,  Online Breedband (onderdeel T-Mobile) - voorheen Orange Breedband (onderdeel France Telecom) -, de Bijenkorf, Radio 538, Tribe09 en Infinitas Learning. Mijn ervaring op financieel management is erg breed zowel op het gebied van Accounting als op gebied van Control. Daarnaast heb veel ervaring in zowel het creëren en optimaliseren van management tools als het trainen en begeleiden van gebruikers van deze tools. 
 
Werkgevers
 
Na diploma’s te hebben behaald van HAVO en HEAO, ben ik gestart als debiteurenbeheerder bij News Securities, waar de administratie werd verzorgd voor de commerciële radiostations Sky Radio, Radio 538 en Classic FM. De volgende stap werd het verzorgen van de crediteurenadministratie om daarna hoofd administratie / assistent -controller te worden.  
 
Na drie jaar in deze functie werd ik gevraagd voor de functie van controller bij Radio 538. Tijdens dit dienstverband heb ik de post-HBO opleiding tot controller met succes afgerond. Om deze extra kennis volledig in praktijk te kunnen brengen, ben ik als consultant in dienst getreden bij BAS Consultancy. Als consultant heb ik opdrachten bij Inter IKEA Systems en Orange Breedband (France Telecom) vervuld. 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint